Dembélé: “Xavi em dona molt suport”

Dembélé: “Xavi em dona molt suport”

L'extrem ha estat entrevistat per 'Mundo Deportivo' i 'Sport', on ha elogiat el tècnic català i ha parlat sobre el curs 2022/23

Ousmane Dembélé ha començat la temporada demostrant un gran nivell. L'extrem francès ha esdevingut un home important per al Barça, aportant molt en atac.

 

Després de renovar amb el Club el mes de juliol passat, aquesta setmana, el francès ha concedit entrevistes a Mundo Deportivo i Sport, on ha parlat de la seva relació amb Xavi, dels seus objectius per a la temporada i del canvi en els últims anys.
 
El jugador ha admès que es trobar molt bé en aquest inici de temporada i ha assegurat que aquest és el “seu millor moment” des de la seva arribada al Club. Un bon moment que fa que “gaudeixi del futbol” gràcies al “bon ambient” que hi ha al vestidor, al qual el francès responsabilitza el “míster i tot el seu staff”.

Precisament la seva bona relació amb Xavi ha estat un dels principals centres de les entrevistes: “Quan va arribar, Xavi em va dir que ja era un gran jugador, però que havia de canviar la mentalitat per estar al top. Em va demanar que fos més complet. Que marqués i fes més assistències”, ha declarat.

Dembélé també ha explicat què li demana el tècnic de Terrassa sobre el terreny de joc: “Xavi vol els dos extrems oberts, que encarem un contra un, que fem assistències, que marquem gols. A mi em va molt bé la seva manera de veure el futbol”. Però  la millora d'Ousmane ve pel canvi d'hàbits fora del terreny de joc. El campió del món ha revelat que els darrers temps treballa d'una manera diferent per evitar les lesions. “Treballo molt més amb els fisioterapeutes, també amb el meu fisio personal, el tinc fa gairebé tres anys, i aquí treballo molt amb Carlos Nogueira. La clau és el treball fora del camp, si no treballes fora del camp et lesiones segur, com em passava a mi abans, quan vaig arribar aquí amb 20 anys. També tenim un nutricionista a l'equip”, ha explicat. 
 
Finalment, el 7 culer ha parlat dels seus objectius en aquesta nova campanya, que passen per “marcar molts gols i fer moltes assistències”. El jugador, que ha reconegut que la plantilla s'ha reforçat molt bé, confia que l'equip faci una gran temporada, i espera fer una gran dupla amb Lewandowski, de qui ha confessat que ja li ha recordat que aquest any ha de rebre les seves assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut