PRÈVIA | Barça - Viktoria Pilsen: La Champions retorna a l’Spotify Camp Nou

PRÈVIA | Barça - Viktoria Pilsen: La Champions retorna a l’Spotify Camp Nou

Els homes de Xavi Hernández estrenaran aquesta nova edició de la competició continental contra el Viktoria Plzen txec

L'himne de la Champions League tornarà a sonar a l'Spotify Camp Nou aquest dimecres en la primera jornada del Grup C d'aquesta nova edició 2022/23 de la Champions League. Els blaugranes rebran al Viktoria Plzen, actual campió de la lliga txeca en l'estrena de l'equip a la competició continental.

Precedents

No és la primera vegada que els culers s'enfrontaran a l'equip de l'oest de la República Txeca. El 2011, ambdós equips ja van quedar enquadrats al mateix grup de la primera fase de la Champions League. En aquella ocasió, l'equip llavors entrenat per Pep Guardiola, va superar als de Pilsen per 2-0 a Barcelona i 0-4 en territori txec.

FCBarcelona2-ViktoriaPilsen0.UEFAChampionsLeague.3rpartitfasedegrups.Temporada2011-2012_pic_fcb-fcviktoriaplzen68

El Viktoria Plzen arriba a l'enfrontament en un bon moment. L'equip txec encadena cinc victòries a la seva lliga domèstica. L'última, aquest passat cap de setmana, quan l'equip de Michal Bílek va superar a l'Slovan Liberec a domicili per 0-1 amb un gol de Sykora.

El colombià Jhon Édison Mosquera és actualment el màxim golejador del Viktoria Plzen amb 3 gols aquest curs.

Per la seva banda, l'equip de Xavi Hernández també arriba fort a l'enfrontament. L'equip suma tres victòries consecutives. En les quatre jornades de lliga, els blaugranes han anotat fins a 11 gols i només n'han encaixat un, i l'equip continua imbatut.

Un grup amb grans rivals

Així, l'Spotify Camp Nou serà testimoni del retorn de la Champions League a Barcelona. L'Inter de Milà i el Bayern de Munic, els rivals que completen el grup C on han quedat enquadrats els blaugranes, s'enfrontaran també aquest dimecres a la mateixa hora que el Barça s'enfronti a l'equip txec. Els homes de Xavi Hernández ho donaran tot per a tractar de sumar els tres primers punts en aquesta estrena de la nova edició de la màxima competició continental.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-VIKTORIA


 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut