Kounde: “L’equip està molt il·lusionat”

Kounde: “L’equip està molt il·lusionat”

El defensa blaugrana ha parlat en la roda de premsa prèvia al debut de la Champions League contra el Viktoria Pilsen a l’Spotify Camp Nou

Jules Kounde disputarà el primer partit de la Champions League amb la samarreta de Barça en el debut a casa contra el vigent campió de la República Txeca (21.00 h).

El defensa ha assegurat que té moltes ganes de debutar a la Champions League amb la samarreta del Barça en una competició on “l’equip està molt il·lusionat, perquè és preciosa i tothom la vol jugar i guanyar”. El jugador francès ha comentat que “l’equip està en una bona dinàmica ara mateix i volem començar aquesta Champions League de la millor manera, amb una victòria”.

Sobre el grup en què el Barça ha quedat emparellat, Kounde ha afirmat que “creiem que tenim moltes opcions de passar”. Tot i la confiança, el francès ha admès que és un dels més complicats: “És un grup molt competitiu, difícil i amb equips bons, però estic il·lusionat. Jugo a futbol per jugar partits grans com aquests”.  

El defensa ha assegurat que “tenim una plantilla llarga, amb molt talent i podem crear molt perill. Segur que els altres equips ens veuen i ens prenen seriosament”. Tot i la bona dinàmica, Kounde també ha comentat que l’equip té marge de millora: “El grup encara pot progressar amb les idees que ens trasllada Xavi, però tenim qualitat i volem competir molt bé en aquesta Champions League”.

Pel que fa a la seva posició al camp, el defensa blaugrana ha assegurat que jugarà on l’equip el necessiti: “No m’incomoda en quina posició pugui jugar, tot i que m’agrada més jugar de central, però si l’entrenador em posa de lateral, també compliré”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut