Abde: renovació i cessió a l'Osasuna

Abde: renovació i cessió a l'Osasuna

El jugador serà blaugrana fins al 30 de juny del 2026 i la cessió no inclou opció de compra

El FC Barcelona i el jugador Abde Ezzalzouli  han arribat a un acord per la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2026. La clàusula de rescissió queda fixada en 200 milions d'euros.

Així mateix, el FC Barcelona i l’Osasuna han arribat a un acord per a la cessió del jugador Abde Ezzalzouli fins al 30 de juny del 2023. No existeix opció de compra. 

Una temporada com a culer

Abde va arribar a Barcelona l’estiu del 2021 procedent de l’Hércules, després de destacar a l'antiga Segona Divisió B amb l'equip valencià. Les actuacions de l'extrem marroquí, de només 19 anys llavors, van cridar l'atenció dels scouts blaugranes, que van decidir incorporar-lo al filial. 

Abde va recalar al Barça Atlètic i, ràpidament, es va guanyar un lloc a l'esquema de Sergi Barjuán. Tant és així que, quan l'entrenador català va actuar com a tècnic interí del primer equip, no va dubtar en confiar en Abde, que s'havia reafirmat com un gran futbolista al filial. De fet, va debutar al Camp Nou contra l'Alabès. 

En total, va participar en 10 partits de Lliga amb el primer equip (12 a totes les competicions) i es va estrenar com a golejador en l'empat contra l’Osasuna al Sadar (2-2). 

En l'últim tram de temporada, Abde va tornar al filial i va destacar com un dels jugadors més desequilibrants de la Primera RFEF. Va acabar la temporada fent 3 gols i 7 assistències. També va destacar per tenir una de les estadístiques de més regats amb èxit per partit a Europa (4,19 regats cada 90 minuts). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut