Acord per la desvinculació del contracte de Braithwaite amb el FC Barcelona

Acord per la desvinculació del contracte de Braithwaite amb el FC Barcelona

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Braithwaite pel seu compromís i la seva dedicació

El FC Barcelona i el jugador Martin Braithwaite han arribat a un acord per la desvinculació del contracte que el jugador tenia amb el Club fins al final de la temporada 2023/24.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Braithwaite pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

58 partits com a culer

El davanter danès va arribar al FC Barcelona durant el mercat d’hivern del 2020, quan el Club el va incorporar procedent del Leganés. Al llarg de les dues temporades i mitja que ha estat al Camp Nou, l’atacant s’ha enfundat la samarreta barcelonista en 58 ocasions. El curs 2020/21 va ser la campanya més regular per a Braithwaite. Aquesta última, la 2021/22, una lesió al genoll esquerre el va tenir apartat dels terrenys de joc i només va disputar cinc matxs com a culer.

Els partits disputats per l’internacional danès durant la seva etapa al Club es reparteixen de la següent manera: 44 a la Lliga (on ha anotat cinc dianes i ha entregat tres assistències), sis a la Champions League (tres gols més i una passada de gol), sis a la Copa del Rei (dos gols) i dos a la Supercopa d’Espanya. 

D’aquesta manera, si repassem els seus números de cara a porteria, ha celebrat 10 dianes com a blaugrana. A més, amb el FC Barcelona ha aconseguit aixecar una Copa del Rei, la 2020/21, on va ser protagonista amb un gol decisiu a la pròrroga de les semifinals davant el Sevilla al Camp Nou perquè el conjunt culer avancés a la final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut