Barça – Reial Valladolid: Festival ofensiu a l’Spotify Camp Nou (4-0)

Barça – Reial Valladolid: Festival ofensiu a l’Spotify Camp Nou (4-0)

Els homes de Xavi Hernández han sumat els tres primers punts de la temporada com a locals gràcies a les dianes de Lewandowski (x2), Pedri i Sergi Roberto

Triomf de quirats a l’Spotify Camp Nou (4-0). El FC Barcelona ha sumat els seus tres primers punts com a local de la temporada a la competició de Lliga amb un partit que s’ha acabat convertint en una veritable festa per als blaugranes. Robert Lewandowski (x2), Pedri i Sergi Roberto han estat els encarregats de materialitzar l’exhibició futbolística culer amb quatre gols que han segellat un triomf incontestable per als de Xavi Hernández.

 

L’altra nota positiva del partit ha estat el debut en partit oficial de Jules Kounde. El defensa francès ha disputat el partit complet, i ha alternat la posició de lateral dret i central.

La pólvora culer, en escena

A l’Spotify Camp Nou, en un partit subratllat d’entrada per l’oferiment del premi a ‘Millor Jugadora de l’Any de la UEFA’ per part d’Alexia Putellas cap a la seva afició en els instants previs al xiulet inicial, els aplaudiments de gala dels 83.972 culers aplegats a les graderies de l’Estadi han donat pas a un duel en què el Barça ha portat la iniciativa ofensiva des dels compassos inicials.

Amb aquest context, dues vigoroses rematades de Robert Lewandowski i Ousmane Dembélé, que han fet tremolar les extremitats de la porteria val·lisoletana, han estat el preludi del primer gol del partit. Fregant l’equador del primer temps, l’exterior del peu dret de Lewandowski  s’ha imposat a tota la defensa visitant per culminar una gran centrada de Rapinha des del sector dret i estrenar l’electrònic del feu blaugrana amb una maniobra excelsa (0-1, min 24).

Després de la primera diana culer, els homes de Xavi Hernández han continuat portant el rumb del partit. Així, amb el Valladolid resistint, l’àtac barcelonista ha fluït sense cap obstacle. Amb els tres davanters fent mal constantment a la defensa rival, qui ha aparegut per castigar  els de Pacheta ha estat Pedri. El ‘8’ blaugrana ha aparegut des de segona línia per recollir una subtil passada de Dembélé i enviar la pilota al fons de la xarxa visitant (2-0, min 43).

Lewandowski i Sergi Roberto segellen la golejada

A la represa, la tònica del partit no ha canviat. L’aficionat blaugrana ha continuat gaudint d’un espectacle perpetuat a una sola porteria, la dels val·lisoletans. L’encarregat d'ampliar la festa blaugrana ha estat Lewandowski, autor d’un gol de fantasia marcat amb un cop de taló en què ha tret tot el seu repertori de moviments dins de l’àrea (3-0, min 65).

Finalment, en els darrers minuts de l’enfrontament, els locals han decidit abaixar les pulsacions del joc. Tot i això, els barcelonistes han continuat gaudint de diverses oportunitats i, en la darrera jugada del duel, Sergi Roberto ha conclòs la golejada blaugrana (4-0, min 92).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut