Kounde, la novetat en la convocatòria

Kounde, la novetat en la convocatòria

El central, que ja ha estat inscrit a la Lliga, forma part de la llista de 24 convocats que aquest diumenge rebrà el Valladolid a l'Spotify Camp Nou (19.30 hores)

El FC Barcelona rebrà aquest diumenge a l'Spotify Camp Nou, a partir de les 19.30 hores de la tarda, la visita del Reial Valladolid. Un duel corresponent a la jornada 3 de la Lliga i que comptarà amb la novetat del central francès Jules Kounde, que aquest dissabte va ser inscrit a la Lliga. 

Kounde, doncs, forma part de la llista de 24 jugadors de Xavi Hernández. La convocatòria completa la formen Ter Stegen, Piqué, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Memphis, Christensen, Pjanić, Aubameyang, Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Iñaki Peña, Balde, Gavi i Arnau Tenas.

Amb aquesta llista, doncs, el Barça buscarà el primer triomf a casa en aquesta Lliga, després de l'empat a 0 contra el Rayo en la primera jornada de la competició domèstica.

Cal recordar que, abans d'aquest duel contra el Valladolid, la capitana del Barça Femení Alexia Putellas saltarà a la gespa de l'Spotify Camp Nou amb el seu nou premi de 'Millor Jugadora de l'Any de la UEFA'.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut