Els possibles rivals per a la fase de grups de la Champions League

Els possibles rivals per a la fase de grups de la Champions League

El Barça coneixerà aquest dijous, en el sorteig que se celebrarà a Istanbul, contra quins tres equips iniciarà la màxima competició continental

Els bombos per a la configuració del sorteig de la fase de grups de la Champions League 2022/23 ja estan definits. D’aquesta manera, el FC Barcelona ja coneix quins seran els seus possibles rivals per a la primera fase de la màxima competició europea, que donarà el seu tret de sortida els dies 6 i 7 de setembre.

Concretament, el grup del Barça el completaran tres conjunts que sortiran d’una llista de 23 equips formada per combinats del primer, tercer i quart bombo: Eintracht Frankfurt, Manchester City, AC Milan, Bayern Munic, París Saint-Germain, Porto, Ajax, Borussia Dortmund, Salzburg, Xakhtar Donetsk, Inter, Nàpols, Sporting CP, Bayer Leverkusen, Marsella, Bruges, Celtic, Viktoria Plzen, Maccabi Haifa, Benfica, Dinamo Zagreb, Glasgow Rangers i Copenhague.

El bombo 2, el del Barça

Cal recordar que en el sorteig que se celebrarà aquest dijous, a partir de les 18 hores a Istanbul, cap equip podrà enfrontar-se contra un club de la seva mateixa federació. Per tant, el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid i el Sevilla queden fora del ventall de possibles rivals dels blaugranes. 

De la mateixa manera, el conjunt de Xavi Hernández, integrat en el bombo 2, també evitarà tots els equips que estiguin al seu mateix bombo. Així, conjunts de primera talla mundial com el Liverpool, el Chelsea, la Juventus, el RB Leipzig o el Tottenham Hotspur tampoc podran estar en el mateix grup que el Barça. 

Una fase de grups amb un calendari diferent 

A causa de l’inici del Mundial 2022 el 20 de novembre, la fase de grups de la Champions League 2022/23 disputarà els seus partits de manera més comprimida del que és habitual. Des de la primera jornada, que s’iniciarà el dimarts 6 de setembre, fins al darrer partit de la primera ronda, que serà el 2 de novembre, només hi haurà tres setmanes sense partits europeus entre setmana.

D’aquesta manera, la primera fase de la Champions League acabarà un mes abans respecte a les anteriors edicions. Per aquest motiu, els de Xavi Hernández es preparen per viure un inici de temporada de màxima exigència, amb moltes setmanes amb duels cada tres dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut