Ansu Fati, decisiu al Reale Arena

El jugador format a la Masia va revolucionar el partit amb la seva entrada al terreny de joc amb un gol i dues assistències en menys de mitja hora de joc

En els moments que més pateix un equip és on destaquen els seus millors futbolistes. A Sant Sebastià, el Barça estava vivint un partit igualat contra la Reial Societat fins que l'entrada d'Ansu Fati va revolucionar el matx.

L'hispanoguineà va entrar al terreny de joc al minut 64, i, en només dos minuts, ja va desequilibrar l'enfrontament. En un dels seus primers tocs de pilota, Ansu veia pel retrovisor Dembélé i, amb un espectacular cop de taló, va superar el defensa que el cobria i va deixar el francès en situació d'u contra u amb el porter local. Démbelé no va fallar i, amb un xut creuat, va marcar el gol que trencava l'empat i posava els blaugranes per davant al marcador.

Dues assistències i un gol en el primer quart d’hora

Dos minuts després, Ansu, una vegada més, aprofitava una gran passada filtrada de Pedri per deixar la pilota de cara a Lewandowski, que marcava el seu segon gol de la nit i portava la calma per als culers amb l'1-3. No havien passat ni cinc minuts des de la seva entrada, i Ansu, format al planter culer, ja havia estat decisiu en dues ocasions per al conjunt blaugrana, ja que havia inclinat la balança del partit a favor dels culers en una de les visites més exigents del campionat de Lliga.

RealSociedad_FCB-126

El festival del ‘10’ blaugrana no s'aturaria i, deu minuts després Ansu tindria l'oportunitat de fer el seu primer gol de la temporada. L'atacant de 19 anys recollia una gran assistència de Lewandowski i encarava el porter local per definir de manera excel·lent i marcar el definitiu 1-4, estrenant-se en aquest curs 2022/23. En total, en 15 minuts, el futbolista d'origen africà havia aconseguit generar tres gols en un partit que li estava costant de desencallar a l'equip de Xavi Hernández.

15 passades bones en 26 minuts

Vint-i-sis minuts van ser els que va disputar sobre el terreny de joc del Reale Arena, i va participar fins a 27 vegades en el joc blaugrana. A banda dels tres gols que va crear, Ansu va fer fins a 15 passades, i va generar dues ocasions de gol. Fins i tot hauria pogut augmentar el seu registre, però el porter local, Álex Remiro, va aturar un bon xut creuat amb l'esquerra del futbolista nascut a Guinea-Bissau.

Una vegada més i, tot i la seva curta edat, Ansu Fati torna a demostrar que és un dels futbolistes més determinants i complets del planeta futbol.