Acord per al traspàs de Memphis a l'Atlètic de Madrid

Acord per al traspàs de Memphis a l'Atlètic de Madrid

L'acord també inclou una opció de compra preferent i no obligatòria pel jugador Yannick Carrasco

El FC Barcelona i el Club Atlètic de Madrid han arribat a un acord per al traspàs del jugador Memphis Depay per tres milions d'euros fixos i un milió en variables. L'acord també inclou una opció de compra preferent i no obligatòria pel jugador Yannick Carrasco.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Memphis pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

3200x2000-COMIAT-MEMPHIS-v2-CAT

Cal recordar que el FC Barcelona va anunciar l'arribada de Memphis a la disciplina blaugrana durant la celebració de l'Eurocopa de l'estiu del 2021. El davanter neerlandès, de llavors 27 anys, arribava al club culer lliure després de cinc temporades a l'Olympique de Lyon

14 gols com a culer

En els seus primers mesos a Barcelona, Memphis es va guanyar ràpidament el públic de l'Spotify Camp Nou. Tot de la mà del seu gol, que el va convertir en la referència ofensiva i golejadora.

Els problemes físics, però, van tallar la continuïtat de l'atacant neerlandès i, a poc a poc, va anar perdent importància amb l'arribada dels reforços d'hivern de la temporada 21/22. Malgrat tot, la contribució golejadora de Memphis va continuar ajudant l'equip. 

Sumant els duels d'aquesta temporada, en total Memphis suma 14 gols i 2 assistències en les 42 aparicions amb la samarreta blaugrana. 

Golejador històric per als Països Baixos 

A més a més, durant la seva etapa al Barça, Memphis s'ha convertit en el segon màxim golejador de la història de la selecció del seu país. I és que, mentre era jugador blaugrana, el neerlandès va anotar el seu 42è gol amb la samarreta 'Oranje' i va empatar la xifra de Klaas-Jan Huntelaar. Ara en suma 43 i se situa a només 7 gols de Robin van Persie, màxim anotador històric de la selecció dels Països Baixos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut