Confirmat l'horari del Barça-Elx

Confirmat l'horari del Barça-Elx

El partit corresponent a la jornada 6 es disputarà el dissabte 17 de setembre a les 16.15 hores a l'Spotify Camp Nou

El duel entre el FC Barcelona i l'Elx ja té data i hora confirmats. El matx, corresponent a la 6a jornada del campionat de Lliga, es disputarà el proper dissabte 17 de setembre a les 16:15 hores al Spotify Camp Nou.

Els culers es veuran les cares amb l'equip alacantí després de tornar visitar el Cadis, on s'enfrontaran a l'equip local a l'Estadi Nuevo Mirandilla, en la cinquena jornada del campionat domèstic, exactament una setmana abans de rebre l'Elx.

Després del pas de l'equip il·licità per l'Estadi, el Barça haurà de posar rumb a les illes balears, on s'enfrontarà, en la setena jornada, al RCD Mallorca. Un partit encara sense dia ni hora confirmat.

Els precedents

Els blaugranes no han perdut davant l'Elx des de la temporada 1974/75. En aquella ocasió, un gol de Melenchón a l'antic estadi d'Altabix, va suposar el triomf de l'equip valencià. Gairebé 50 anys després, els homes de Xavi Hernández tractaran de prolongar l'invicte davant de la seva afició. La temporada passa el matx va acabar 3-2 amb triomf culer amb els gols de Jutglà, Gavi i Nico.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut