El Barça, líder de candidats al Golden Boy 2022

El Barça, líder de candidats al Golden Boy 2022

Pedri, Ansu Fati, Gavi, Balde i el cedit Nico González figuren en la llista del guardó a millor jugador jove menor de 21 anys

El FC Barcelona és el club amb més candidats a la llista del Golden Boy 2022, premi que reconeix al millor jugador jove menor de 21 anys de l’any. Pedri Gónzalez, Ansu Fati, Gavi, Alejandro Balde i Nico González, que va marxar cedit al Valencia la setmana passada després de renovar el seu contracte amb el Barça fins al 30 de juny de 2026, han entrat a un grup de jugadors carregat de talent i projecció.

El Golden Boy 2021 torna a aparèixer a la llista

Després de ser reconegut com al millor jugador jove de l’any 2021, Pedro González ha tornat a repetir nominació aquesta temporada. No obstant les lesions que va patir Pedri durant algunes fases de la 2021/22, el jugador de Tegueste va brillar en els moments que va estar disponible. Així, el reconegut diari italià Tuttosport, encarregat d’atorgar el premi, ha decidit tornar a incloure al canari com a un dels candidats al prestigiós guardó.

golden boy

Una llista plena de jugadors formats a La Masia

Per la seva banda, Ansu Fati també repeteix nominació. El ‘10’ blaugrana va acabar segon a les votacions del Golden Boy de l’any 2020, només superat per Erling Braut Haaland, actual jugador del Manchester City.

ansu fati fcb

Completen la llista en clau blaugrana quatre jugadors més ‘made in La Masia’. I és que tant Gavi, jugador amb moltes opcions de finalitzar a un rànquing elevat del premi, com Alejandro Balde, i Nico González s’han format als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. D’aquesta manera, el món del futbol torna a reconèixer La Masia com una de les millors fàbriques de futbolistes d’Europa.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut