Barça-Rayo Vallecano: Un punt per començar (0-0)

Barça-Rayo Vallecano: Un punt per començar (0-0)

Els blaugrana, tot i disposar de clares ocasions per avançar-se en el marcador, no ha pogut sumar els tres punts davant un combatiu conjunt madrileny

No ha pogut ser. El Barça ha intentat de totes les maneres possibles superar el mur del Rayo Vallecano i endur-se els tres punts a l'estrena oficial aquesta temporada, però el conjunt madrileny ha refusat tots els atacs blaugranes. Els blaugrana han gaudit de grans ocasions, però sense fortuna en els darrers metres. Un partit en el qual han debutat oficialment els fitxatges Lewandowski, Christensen, Raphinha -els tres com a titulars- i també Kessie a la segona meitat. 

 

Sense fortuna de cara a porteria

El partit ha començat amb bon ritme i els blaugrana assumint el protagonisme. Després d'un inici on l'equip no aconseguia generar grans ocasions de perill sobre la porteria rival, defensada avui per Dimitrievski, una gran recuperació de pilota al mig del camp de Sergio acabava amb Dembélé cedint per Lewandowski que superava, picant la pilota, la sortida del porter del Rayo Vallecano. Tanmateix, el polonès es trobava en posició d'orsai i l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc.

L'equip ha mantingut la pressió sobre la porteria rival amenaçant en diverses ocasions la porteria visitant, sense acabar de perforar la xarxa. Dos xuts de Dembélé i Pedri respectivament, juntament amb alguna centrada que no ha arribat a rematar Lewandowski, han estat les millors opcions culers abans del pas per vestidors.

La primera meitat ha conclòs amb una enorme intervenció de Ter Stegen. Al temps afegit, Álvaro García es plantava davant del porter alemany després d'una bona jugada individual però Ter Stegen ha demostrat la seva qualitat sota pals firmant una gran aturada per mantenir l'empat.

Es manté la igualtat 

La segona meitat ha començat amb un Barça intentant mantenir el guió de la primera, però ràpidament el Rayo ha generat una gran ocasió de perill. Una pèrdua en sortida ha acabat amb Sergio Camello encarant a Ter Stegen. Eric Garcia ha aparegut en un tall providencial i, juntament amb el porter culer, han evitat el gol visitant.

El Barça gaudia del domini de la pilota, però la ben plantada defensa del Rayo rebutjava tots els atacs culers. En un bon contraatac conduït per Pedri, Dembelé trobava a Ansu Fati que, en una de les primeres pilotes que tocava, feia intervenir al porter rival per evitar el gol culer. Pocs minuts després, hauria de tornar a fer-ho per aturar un gran xut llunyà de Sergio.

Aubameyang, en la seva primera intervenció al saltar al partit a la segona meitat, gairebé avança als blaugrana. Però la defensa del Rayo ho ha evitat novament. El mateix passaria amb Kessie, en aquesta ocasió el gol ha estat invalidat per fora de joc. 

En el temps afegit Salvi obligava a Ter Stegen a tornar a volar per aturar una gran rematada. Finalment el Barça no ha pogut debutar sumant els tres punts tot i intentar-ho fins al darrer sospir. L'equip ja posa tota l'atenció en el proper partit de Lliga al camp de la Reial Societat, el diumenge 21 d'agost a les 22:00 hores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut