Debuts oficials de Lewandowski, Raphinha, Christensen i Kessie

Debuts oficials de Lewandowski, Raphinha, Christensen i Kessie

Quatre de les incorporacions culers aquest estiu han disputat el seu primer partit oficial amb la samarreta del Barça a l'Spotify Camp Nou

Debut oficial per a quatre de les incorporacions culers aquest estiu aquest dissabte contra el Rayo Vallecano. Lewandowski, Christensen, Raphinha i Kessie, com a titulars, han disputat els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana a l'Spotify Camp Nou. I no tan sols això, sinó que s'han mostrat molt actius en el seu debut oficial.

Raphinha i Lewandowski han saltat des d'inici a l'atac culer i han mostrat la seva aportació. El brasiler ha estat el més insistent en atac en els primers minuts, posant a prova Dimitrievski sota pals. Per la seva part, el davanter polonès ha estat frenat per la defensa del Rayo però tot i així ha mostrat la seva qualitat i ha gaudit d'ocasions de perill. 

Christensen s'ha mostrat sòlid, també jugant des de l'inici, i evitant les arribades del conjunt madrileny. Christensen ha estat substituït per Sergi Roberto als 60 minuts de partit. El mateix moment en què Ansu Fati ha entrat per Raphinha. Pel que fa a Kessie ha entrat en el 72' i ha tingut una clara ocasió i ha marcat un gol en els darrers compassos, anul·lat per fora de joc. 

photo1660423818

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut