Lewandowski, el Jugador Estrella del Gamper

El davanter polonès ha estat escollit com el millor jugador del partit després de completar una gran actuació, amb un gol i dues assistències en 19 minuts

Gran debut de Robert Lewandowski al Camp Nou. El davanter polonès ha marcat el seu primer gol com a blaugrana als tres minuts de joc, obrint la llauna en la gran golejada davant Pumas (6-0) al Trofeu Joan Gamper.

El davanter culer, que ha marcat un gol i ha repartit dues assistències en els primers minuts de joc, ha estat escollit pels fans i seguidors d'arreu del món com el Jugador Estrella del partit. Una actuació estel·lar d'un jugador que arriba per marcar diferències.

Tres participacions de gol en 19 minuts

En un inici fulgurant, els culers s'han avançat al marcador gràcies a la diana de Lewandowski, que ha definit a la perfecció -malgrat i tenir poc angle- després de retallar davant el porter, amb una gran assistència prèvia de Pedri.

Precisament, en els dos gols posteriors del canari, el davanter polonès ha estat l'encarregat d'assistir-lo, amb dues grans passades de gol per completar la seva gran actuació. El nou '9' culer ha estat titular i ha disputat un total de 60 minuts, fins que ha estat substituït per Memphis a la segona meitat.

Així doncs, el davanter blaugrana s'afegeix a una llista de jugadors que han guanyat el trofeu de Jugador Estrella als darrers anys al Gamper. Els repassem: