Tot a punt per al Gamper

Tot a punt per al Gamper

Les incorporacions blaugrana, juntament amb Xavi Hernández, s’han fotografia amb el trofeu, i aquest diumenge trepitjaran la gespa de l'Spotify Camp Nou

Una de les tradicions prèvies al Trofeu Joan Gamper. Aquest dissabte, Lewandowski, Kounde, Christensen, Kessie i Raphinha s’han fet la fotografia amb el Trofeu Joan Gamper, juntament amb el tècnic Xavi Hernández, que afronta també el seu primer Gamper com a entrenador blaugrana.

Els culers ebran la visita del Pumas UNAM a l’Sportify Camp Nou (20.00 hores) en el que serà el darrer partit de pretemporada abans del debut en Lliga la propera setmana a l’Estadi contra el Rayo Vallecano.

Aquest FC Barcelona - Pumas UNAM del diumenge 7 d'agost es podrà veure en directe per Barça TV+ arreu del món, a excepció d'aquells països on els drets han estat adquirits per una altra televisió.

El partit suposarà el possible debut de les diverses incorporacions blaugrana aquest estiu. A més, es viurà el retorn de l’exblaugrana Dani Alves, actualment a les files del Pumas UNAM. El futbolista brasiler ha assegurat als mitjans del Club que “serà molt especial a l’Sportify Camp Nou per tot el que hem viscut plegats amb els aficionats culers”.

El programa d’un cap de setmana culer

Les activitats lúdiques i els espectacles començaran aquest dissabte 6 d’agost, i se celebraran entre les 10.00 i les 20.00 hores, amb accés lliure i adreçades a qualsevol seguidor, sense la necessitat de tenir entrada per al partit. Les activitats d’aquest diumenge també començaran a les 10.00 hores i estaran obertes a tot el públic fins a les 18.00 hores. A partir d’aquest moment, només s’hi podrà accedir amb l’entrada del partit. A les 19.00 hores es tancaran totes les activitats de l’esplanada de l’Spotify Camp Nou i s’iniciarà la presentació dels jugadors i el cos tècnic del primer equip del Barça d’aquesta temporada. A partir de les 20.00 hores començarà el partit entre el Barça i Pumas UNAM.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut