La presentació de Lewandowski es retarda a les 12.30 hores

La presentació de Lewandowski es retarda a les 12.30 hores

L’Spotify Camp Nou acollirà aquest divendres un acte obert a tot el públic que disposi d’una entrada gratuïta, que es pot aconseguir a través del web o a les taquilles del Bulevard

La presentació del jugador polonès Robert Lewandowski que tindrà lloc aquest divendres 5 d’agost ha patit una variació en l’horari inicialment previst per a les 11 hores, i finalment, se celebrarà a partir de les 12.30 hores, en un acte obert al públic a l'Spotify Camp Nou. 

L’entrada per assistir en directe a la presentació del jugador polonès és gratuïta per a tot el públic, però tothom haurà d’accedir a l’Estadi amb una entrada, que no té cap càrrec econòmic. 

Aquesta entrada permetrà assistir en directe a la presentació del jugador polonès i tothom haurà d’accedir a l’Estadi amb una localitat assignada. Tots els socis, sòcies i la resta d’aficionats que vulguin assistir a aquesta presentació, encara són a temps d’aconseguir, sense cap cost, la seva entrada a través del següent enllaç, o a les taquilles del Bulevard de l’Estadi, amb horari de 10.00 a 18.00 hores.

A causa d’aquest nou horari en la presentació del nou jugador del Barça, les portes de l’Estadi s’obriran a partir de les 11 hores per a l’accés de tots els aficionats que assisteixen a l’acte, que hauran d'entrar per les portes que s’indiquen a la seva entrada. Un cop acabat l’acte de presentació, tindrà lloc a les 13.30 hores la roda de premsa del davanter polonès amb els mitjans de comunicació.

Transport públic, bars i protecció

Davant la previsió d’una important assistència de públic, el Club recomana a tots els seguidors que vinguin a la presentació que arribin a l’Spotify Camp Nou amb una certa antelació i facin servir el transport públic per desplaçar-se.

La instal·lació de l’Spotify Camp Nou tindrà operatiu diferents punts de bars i restauració a disposició del públic. També es recomana que, tenint en compte els dies de forta calor que s’estan vivint, els assistents portin protectors com gorres, barrets o cremes protectores per poder pal·liar l’efecte del sol, tenint en compte que no es pot accedir a l’Estadi amb paraigua ni para-sol.

L'acte de presentació es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut