Nous dorsals per a Ferran Torres i Aubameyang

Nous dorsals per a Ferran Torres i Aubameyang

El valencià i el gabonès canviaran de número respecte al curs passat i lluiran el ‘11’ i el ‘17’ respectivament

Ferran Torres i Pierre-Emerick Aubameyang han confirmat els números que portaran a l’esquena durant la temporada 2022/23. Mentre que l’extrem valencià lluirà el ‘11’ que ha deixat orfe Adama Traoré, el gabonès heretarà el ‘17’ que ha dut Luuk De Jong la temporada anterior.

L’’11’ culer, sinònim de gol des de la banda

Ferran Torres abandona el dorsal número ‘19’ que va lluir durant la temporada 2021/22 i es converteix en el nou propietari d’un número que han dut alguns dels extrems blaugranes més reconeguts com Hagi, Overmars, Rivaldo o Neymar.

ferran gamper

D’aquesta forma, Ferran s’uneix ara a una llista que desborda talent i gol; virtuts que continuarà portant com a bandera l’extrem valencià durant la temporada 2022/23 que començarà el pròxim dissabte a l’Spotify Camp Nou contra el Rayo Vallecano.

Cal recordar també que Ferran no serà l’únic membre de l’actual plantilla barcelonina que ha portat el número ‘11’ al Club. Ousmane Dembélé va portar el ‘11’ durant els quatre primers anys que va estar a Barcelona, fins que a la temporada 2021/22 va portar el ‘7’, dorsal que continua duent aquesta temporada.

Aubameyang, el nou ‘17’ blaugrana

Després d’un primer tram de temporada amb el ‘25’ a l’esquena, Pierre-Emerick Aubameyang passarà a lluir el dorsal ‘17’, un número que ja han dut diversos jugadors ofensius al llarg de la història recent del FC Barcelona. El més pròxim d’ells és, precisament, Luuk De Jong, jugador que va portar el nou dorsal del davanter gabonès durant el curs 2021/22.

auba 17

Però a més del jugador neerlandès també hi ha altres futbolistes de rol ofensiu que han dut el ‘17’ a l’esquena de la samarreta blaugrana. És el cas de jugadors com Griezmann, Pedro, Paco Alcácer, Giovanni Dos Santos, Trincao o Munir. Tots ells extrems o davanters que han tingut etapes al Club amb el número ’17’.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut