Acord amb el Celta pel traspàs de Mingueza

Acord amb el Celta pel traspàs de Mingueza

El club blaugrana es reserva un dret de recompra del jugador en un futur i un 50% d'una futura venda

El FC Barcelona i el Real Club Celta de Vigo han arribat a un acord pel traspàs del jugador Óscar Mingueza. El club blaugrana es reserva un dret de recompra del jugador en un futur i un 50% d'una futura venda.

D'aquesta manera, Mingueza ja és jugador del Celta a tots els efectes. Cal recordar que el 30 de juliol passat s'anunciava el principi d'acord amb l'entitat gallega pel futbolista format a la Masia. 

Blaugrana des del Prebenjamí

Óscar Mingueza deixa enrere tota una vida de blaugrana. Perquè el defensa de Santa Perpètua de Mogoda va arribar al FC Barcelona al Prebenjamí i el seu nom es va inscriure de manera ininterrompuda en totes les categories inferiors culers fins a arribar al Barça B i, posteriorment, al primer equip. 
 
En la seva tercera campanya al filial barcelonista, Ronald Koeman el va posar en la dinàmica del primer equip el novembre del 2020. El 24 d'aquell mateix mes es va estrenar amb el Barça, i ho va fer amb assistència de gol cap a Braithwaite al camp del Dinamo de Kíiv en un matx de la fase de grups de la Champions League.

A partir d'aquell debut, actuant com a lateral dret o com a central, el futbolista de la Masia va anar sumant minuts i va tancar la seva etapa de culer amb un total de 66 participacions: 46 a la Lliga, deu a la Champions, sis a la Copa del Rei, dos a la Supercopa d’Espanya i dos a l’Europa League. Dos gols a la Lliga, un contra el Reial Madrid a l'Alfredo Di Stéfano, cinc assistències i una Copa del Rei aconseguida a l'estadi La Cartuja de Sevilla el curs 2020/21 completen els seus registres al primer equip del FC Barcelona. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut