Principi d'acord amb el Celta per al traspàs d'Óscar Mingueza

Principi d'acord amb el Celta per al traspàs d'Óscar Mingueza

Pendent de la signatura dels contractes i que el jugador passi la revisió mèdica

El FC Barcelona i el Real Club Celta de Vigo han arribat a un principi d'acord per al traspàs del jugador Óscar Mingueza, pendent de la signatura dels contractes i que el jugador passi la revisió mèdica.

Del Prebenjamí al primer equip blaugrana

Fins al dia d'avui, Óscar Mingueza ha tingut tota una vida de blaugrana. Perquè el defensa ha passat per totes les categories inferiors del FC Barcelona: des del Prebenjamí fins al Barça B. 
 
En la que era la seva tercera campanya al filial, Koeman el va posar en dinàmica de primer equip el novembre de 2020. El seu debut el va fer en Champions amb focus i amb assistència de gol cap a Braithwaite al camp del Dinamo de Kíiv.
 
Com a lateral dret o com a central, el futbolista de La Masia ha acumulat un total de 66 participacions amb el Barça: 46 en Lliga, 10 en Champions, sis a la Copa del Rei, dos a la Supercopa d’Espanya i dos l’Europa League. Dos gols en Lliga, un contra el Reial Madrid, cinc assistències i una Copa del Rei alçada el curs 2020/21 completen els seus registres al primer equip del FC Barcelona. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut