El 5 d'agost no et perdis la presentació de Robert Lewandowski a l'Spotify Camp Nou

El 5 d'agost no et perdis la presentació de Robert Lewandowski a l'Spotify Camp Nou

L'acte tindrà lloc a partir de les 11.00 hores del divendres 5 d'agost i serà obert al públic, que podrà entrar a l'Estadi a partir de les 9.30 hores

Després de tancar la gira americana, el pròxim capítol de Robert Lewandowski ja ha quedat definit. La seva presentació del divendres 5 d'agost, a l'Spotify Camp Nou ha agafat més forma, ja que ja es coneixen tots els horaris. L'acte s'iniciarà a les 11.00 hores a l'Estadi, que tindrà les portes obertes al públic des de les 9.30 hores. 

Així doncs, aquesta és l'agenda del davanter polonès en un dia que serà especial:

  • A les 09.30 hores, obertura de portes de l’Spotify Camp Nou.
  • A les 11.00 hores, inici de la presentació de Robert Lewandowski com a nou jugador del FC Barcelona al terreny de joc en un acte obert al públic.
  • A les 12.00 hores, roda de premsa de Robert Lewandowski com a nou jugador del FC Barcelona a l'Auditori 1899.

No et quedis sense la teva entrada

Amb motiu d'aquesta presentació, aquest dilluns 1 d'agost a les 14 hores s'ha obert l'adquisició d'entrades gratuïtes també per a tot el públic en general després que des del divendres 29 de juliol els socis i sòcies hagin tingut tres dies d'exclusivitat per demanar les entrades. Amb un màxim de 6 localitats per persona, les entrades es poden aconseguir a través del següent enllaç al web del Club, o a les taquilles del Bulevard de l’Estadi, amb horari de 10.00 a 18.00 hores.

Recordar que aquest acte també es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona, a partir de les 11.00 hores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut