Disponibilitat d'entrades gratuïtes per a la presentació de Lewandowski

Disponibilitat d'entrades gratuïtes per a la presentació de Lewandowski

El divendres 5 d'agost, a partir de les 12.30 hores, tindrà lloc la presentació del nou jugador del FC Barcelona, en un acte obert al públic a l'Spotify Camp Nou

El divendres 5 d'agost, a partir de les 12.30 hores, tindrà lloc la presentació del nou jugador del FC Barcelona, Robert Lewandowski, en un acte obert al públic a l'Spotify Camp Nou. 

L’entrada per assistir en directe a la presentació del jugador polonès és gratuïta per a tot el públic, però tothom haurà d’accedir a l’estadi amb una entrada. Tots aquells socis, sòcies i resta d’aficionats que vulguin assistir a aquesta presentació, encara són a temps d’adquirir, sense cap cost, la seva entrada a través del següent enllaç, o a les taquilles del Bulevard de l’Estadi, amb horari de 10.00 a 18.00 hores.

Les portes de l’estadi s’obriran a les 11.00 hores i, davant la previsió d’una important assistència de públic, el Club recomana a tots aquells seguidors que vinguin a la presentació que arribin a l’Spotify Camp Nou amb suficient antelació i utilitzin el transport públic per al seu desplaçament.

L'acte de presentació es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona, a partir de les 12.30 hores.

Cal recordar que el Bota d’Or es va incorporar amb l’expedició blaugrana en la gira nord-americana a Miami el 17 de juliol. Aquesta ciutat de l’estat de Florida va veure la posada a punt de la nova incorporació barcelonista, que va viure el seu acte de presentació als Estats Units com a nou jugador del FC Barcelona.

El debut del jugador polonès va ser en el Clàssic de Las Vegas i posteriorment va participar en els partits contra la Juventus a Dallas, i amb el NY Red Bulls a Nova York.



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut