Kounde: “Vaig esperar el Barça perquè és on vull estar”

Kounde: “Vaig esperar el Barça perquè és on vull estar”

El defensa francès, que s'ha mostrat molt orgullós de convertir-se en blaugrana, ha confessat que les converses amb Xavi van ser claus per arribar a Barcelona

Kounde ja és blaugrana. El defensa francès ha estat presentat com a nou futbolista culer aquest dilluns al migdia en un acte celebrat a la Ciutat Esportiva. Ho ha fet acompanyat del president Joan Laporta i el director de futbol Mateu Alemany, en una jornada en la qual l'hem pogut veure de blaugrana per primera vegada i en la que s'ha mostrat molt orgullós per a arribar al Barça.

Tant l'internacional francès com el president culer han posat èmfasi a dir que les ganes del futbolista de convertir-se en blaugrana han estat claus en unes negociacions que no van ser fàcils: "Vaig tenir una altra oportunitat, però vaig esperar que el Barça pogués arribar a un acord amb el Sevilla. És un club amb un projecte molt ambiciós i m'agrada la lliga espanyola, vaig fer un esforç perquè volia ser aquí".

El defensa francès ha estat una petició expressa del tècnic culer, Xavi Hernández, a la directiva, tal com ho ha explicat Joan Laporta. El jugador de 23 anys ha confessat que les converses amb el tècnic de Terrassa van resultar crucials per a la seva arribada a la Ciutat Comtal: "Les converses amb Xavi van ser molt fluides i vaig sentir el seu afecte i que volia que vingués. Va ser important per a mi". Kounde ha continuat desvelant el que espera de l'entrenador: "Em va demanar que continuï fent el que estava fent al Sevilla, ser agressiu i treure la pilota jugada des del darrere, que són els meus punts forts."

RP_Kounde-011

L'ex del Sevilla s'ha mostrat confiat que la seva experiència a la capital andalusa, on hi ha estat durant tres temporades, l'ajudarà a adaptar-se al Club: "Crec que el meu coneixement de la lliga em facilitarà les coses, però el més important és adaptar-se a l'estil del Barça i al que demani el míster."

Jules arriba per reforçar la parcel·la defensiva blaugrana, on es trobarà amb altres grans futbolistes, generant una gran competència que "serà bona per a l'equip, ja que hi ha molts partits i si soc titular o no ho decidirà el míster. Jo ara em centro en créixer perquè encara soc molt jove".

Kounde és l'últim d'una llarga llista de traspassos entre el Barça i el Sevilla. El president, Joan Laporta, ha elogiat al club andalús i ha confessat bones relacions institucionals abans de comentar l’operació: “Es va donar l'oportunitat perquè el Sevilla estava en disposició de vendre al jugador i amb la nostra insistència i la voluntat del jugador, s'ha fet possible."

Un president blaugrana que ha confessat que la prioritat del club ara, passa per "inscriure als nous jugadors i resoldre la situació dels que no compten per a l'entrenador." Tot i que no descarta res fins al final del mercat.

Kounde, que ja porta un parell de dies exercitant-se a les instal·lacions del Club a Sant Joan Despí, s’unirà a la dinàmica del primer equip el proper dimecres, en la propera sessiò prevista per als de Xavi Hernández.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut