Així serà la setmana del Trofeu Joan Gamper

Així serà la setmana del Trofeu Joan Gamper

Després de la gira pels Estats Units, el Barça de Xavi afronta una setmana amb la tradicional festa del Gamper en l'horitzó

El Barça obrirà un nou capítol en la seva preparació per a la temporada. Després de la gira per territori nord-americà, els blaugranes afronten una setmana d'entrenaments a la Ciutat Esportiva amb una jornada especial en l'horitzó: el Trofeu Joan Gamper. La tradicional festa barcelonista se celebra aquest diumenge 7 d'agost.

L'Spotify Camp Nou viurà una tarda única i plena d'al·licients per als culers. La presentació de la plantilla blaugrana per al curs 2022/23, el possible debut de les noves incorporacions com a locals i el matx contra el Club Universidad Nacional de Mèxic, conegut com els Pumas. 

Sens dubte, l'afició barcelonista espera amb joia poder veure alguns dels seus nous ídols. Kounde, l'última incorporació del Barça, ja s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després d'oficialitzar el seu traspàs i ja té la vista posada en el seu possible debut contra el conjunt mexicà.

A més a més, aquesta 57a edició podria oferir l'estrena com a blaugrana de Robert Lewandowski a l'Estadi. Tant el davanter polonès com Kessie, Raphinha i Christensen han aglutinat minuts en la gira pels Estats Units, però aquest diumenge 7 d'agost poden sumar un nou capítol en aquests primers mesos de culers. 

Així doncs, repassem el pla d'entrenaments d'una setmana marcada pel Trofeu Joan Gamper que viurà el debut del Barça de Xavi 2022/23 com a local. 

Dilluns, 1 d'agost

Lliure 

Dimarts, 2 d'agost 

Lliure

Dimecres, 3 d'agost 

19.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dijous, 4 d'agost 

9.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Divendres, 5 d'agost 

9.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dissabte, 6 d'agost 

9.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Diumenge, 7 d'agost

20.00 hores: Barça - Pumas

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut