Entrenament al Red Bull Arena abans de l’últim partit als Estats Units

Entrenament al Red Bull Arena abans de l’últim partit als Estats Units

El FC Barcelona s’ha exercitat amb tots els seus disponibles a l’escenari del darrer partit de la gira estatunidenca

Segon entrenament d’aquest divendres i el primer del FC Barcelona al Red Bull Arena, l’escenari que acollirà el darrer partit de la gira del primer equip masculí pels Estats Units. L’equip s’ha exercitat amb tots els disponibles en un estadi amb capacitat per 25.000 espectadors i inaugurat el 2010.

Cal recordar que els homes de Xavi ja han treballat aquest divendres pel matí, en una sessió celebrada als camps d’entrenament dels mateixos NY Red Bulls. Per tant, una doble sessió que pràcticament tanca la gira, a l’espera del duel contra el conjunt de Nova York, dirigit per l’austríac Gerhard Struber. 

La cita, que tindrà lloc a les 19 hores (01 hores de la matinada de dissabte a diumenge a Barcelona), es podrà veure en directe a Barça TV, només en territori espanyol. 

Tot seguit, l’equip tornarà a Barcelona en un vol directe. I és que dilluns arrenca la setmana del Trofeu Joan Gamper. I el mateix dilluns, també, tindrà lloc la presentació de l’última incorporació blaugrana, Jules Kounde, de qui Xavi s’ha desfet en elogis des de Nova York.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut