Xavi: “Kounde ve a marcar diferències

Xavi: “Kounde ve a marcar diferències"

El tècnic s’ha desfet en elogis cap a la darrera incorporació del Barça, de qui diu que és “ràpid”, “agressiu” i que “generarà competència"

La gira del FC Barcelona pels Estats Units entra a la seva recta final. El FC Barcelona s’enfronta aquest dissabte als NY Red Bulls en el quart i últim compromís en territori estatunidenc però, en la prèvia d’aquest partit, el protagonista ha estat un altre: Jules Kounde.


Sobre el flamant nou jugador blaugrana, oficialitzat hores abans de la roda de premsa de Xavi, el tècnic ha estat clar: “Estic molt content per l’arribada de Kounde. Ens aportarà molt bona sortida de pilota. És ràpid, agressiu, divideix molt bé i corregeix moltes situacions de contraatac i transicions. Ens ajudarà molt. També pot jugar de lateral, com Araujo. Genera competència i això és boníssim. Ve a marcar diferències”.

Xavi també ha deixat clar que el FC Barcelona vol continuar reforçant-se en aquest mercat d'estiu.  “Tot el que sigui reforçar-se és bo. Ja vaig dir que ha d’haver-hi dos jugadors per posició perquè hi haurà lesions, sancions... És any de Mundial i el calendari estarà encara més comprimit. Ens volem reforçar més. Com més, millor”, ha explicat.

Sobre la gira, que acaba en poques hores, ha fet una valoració molt positiva: "Encara queda el partit contra els NY Red Bulls, però crec que ha estat una gira molt positiva, tothom ha participat a un molt bon nivell". Paraula de Xavi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut