Es reprenen els entrenaments a Nova York

Es reprenen els entrenaments a Nova York

L’equip ha dut a terme la primera de les dues sessions d’aquest divendres després de tenir el primer dia sense entrenaments de tota la gira

Aquest divendres s’han reprès els entrenaments als Estats Units. Després d’un dia sense tenir-ne, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat pel matí als camps d’entrenament dels NY Red Bulls, que serà també el rival del FC Barcelona aquest dissabte, en el darrer compromís amistós en territori estatunidenc.

A la tarda tindrà lloc el segon entrenament del dia. Es durà a terme al Red Bull Arena, l’escenari del partit. Abans, compareixeran en roda de premsa Xavi Hernández i Sergiño Dest.

Visita del Gotham FC

El primer equip ha rebut una visita especial abans de l’entrenament a Nova Jersei. Les jugadores del NJ/NY Gotham FC, un equip de la màxima divisió estatunidenca femenina, Sabrina Flores, Domi Richardson i Taylor Smith han pogut saludar els jugadors del FC Barcelona i obsequiar-los amb diverses samarretes del seu equip. Ells, per la seva banda, també s’han dut de record una samarreta blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut