Raphinha: “En cada moment donaré el millor per donar alegria als culers”

Raphinha: “En cada moment donaré el millor per donar alegria als culers”

En una entrevista al diari 'Sport' i una altra a 'Mundo Deportivo', l'atacant brasiler ha repassat els primers passos de blaugrana i ha parlat de noms propis com el de Xavi

Raphinha, un dels noms propis de la gira del Barça pels Estats Units. L'atacant brasiler ha atès Sport i Mundo Deportivo, on ha analitzat la seva eclosió instantània de barcelonista i també ha parlat del seu estil de joc, així com el del FC Barcelona, amb el qual està “al·lucinat”.  

En aquesta gira també ha deixat bocabadats molts culers, a qui Raphinha espera donar moltes alegries. 

Els seus primers passos ferms de blaugrana 

“Estic molt content d'haver participat en quatre gols en dos partits. Soc davanter i m'agrada molt aportar en atac. M'agrada ser present en la jugada”.

“La millor manera de debutar en un Clàssic és marcant gol. Va ser una sensació única. És difícil intentar explicar els sentiments”.

 

“La immensa voluntat d'estar complint un somni al Barça fa que m'adapti més ràpidament. Encara m'estic adaptant a l'estil de joc de l'equip, però sempre vull estar a punt, ja sigui per entrenar-me o jugar. Els meus companys també m'estan ajudant a adaptar-me i també el cos tècnic. Així tot és més fàcil”.

La figura de Xavi

“Xavi m'ha demanat que sigui un jugador que lluiti per aconseguir resultats, però que també sigui un jugador alegre”.

“La seva manera de jugar i d'entrenar sempre a prop de la porteria rival em van cridar l'atenció i és una cosa que als davanters ens encanta. La manera de pressionar, sempre buscant el contacte amb la pilota i els gols..., a mi m'agrada molt aquest estil”.

“Té una manera de treballar propera als futbolistes i això és una cosa que m'agrada dels entrenadors. En el poc temps que porto aquí, és un entrenador que sempre és proper, busca ajudar de la millor manera possible”.

Un extrem amb xut...

“M'agrada més jugar cap a dins perquè aprofito la potència de la meva rematada i tinc més facilitat per xutar amb la cama esquerra, venint de fora cap a dins, que amb la cama dreta. També m'agrada molt driblar”.

... i ambició

“M'imagino el meu debut a l'Spotify Camp Nou donant el millor de mi, guanyant i marcant gols per poder donar confiança. Sempre que vaig a un lloc vull donar el millor de mi perquè l'afició s'emporti alegries”.

“El meu objectiu de blaugrana és guanyar molts títols”.

Al·lucinat amb l'estil Barça

“Sempre he seguit el Barça, veia els seus partits. I ja veia que l'equip tenia molta qualitat i una manera de jugar increïble, que fa que al·lucinis. La meva voluntat era, òbviament, la de participar i poder ajudar amb la meva manera de jugar”.

A prop d'Ansu i Araujo

“Tots dos parlen portuguès i Araujo, a més, perquè és sud-americà i hi ha més proximitat. Com que tots dos parlen portuguès hi ha més convivència amb ells dos, però em relaciono amb tothom”.

Un nou brasiler de barcelonista 

“Romário, Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho van fer la seva història amb el Barça. Ara ha arribat el meu moment i espero fer una història tan bonica com aquests jugadors”.

“El meu ídol de petit era Ronaldinho perquè som del mateix barri, i perquè era un amic proper de la família, i perquè era un bon futbolista. El meu mirall era ell per la seva manera de jugar i de ser, d'estar sempre somrient. A més a més, la seva màgia m'inspirava per seguir la seva manera de jugar. També em va inspirar molt Neymar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut