Lewandowski: “La plantilla té un gran potencial”

Lewandowski: “La plantilla té un gran potencial”

El davanter polonès aposta per anar “pas a pas”, però està convençut que el Barça optarà a tots els títols al final de temporada

Robert Lewandowski ha viscut una primera setmana frenètica al FC Barcelona. Presentat fa només sis dies gairebé a Miami, va debutar 72 hores després en el Clàssic de Las Vegas i aquest dilluns a la tarda -ja de matinada a Barcelona- ha ofert a Dallas la seva primera roda de premsa com a culer. “Si jugues pel Barça, crec que és normal pensar en guanyar tots els títols”, ha declarat en la seva primera resposta.


El davanter polonès creu que cal anar “pas a pas”, entrenament a entrenament i partit a partit, però està convençut que “aquesta temporada serà molt millor que la passada”. “Si mires el nostre potencial, crec que podem optar a tot. Tenim un gran potencial”, ha assegurat.

En aquest sentit, s’ha referit també als joves que pugen. “Els jugadors joves de l’equip tenen molta gana i volen mostrar el seu millor rendiment”, ha afirmat. I ha afegit: “Em trobo molt bé amb els meus companys. Tothom m’ha ajudat i significa molt per a mi. Soc aquí per mostrar el millor de mi”.

Lewandowski també ha insistit molt en la idea de futur. Ha estat preguntat pel 2-8 i pel dia en què va marcar quatre gols contra el Reial Madrid, però el polonès prefereix mirar cap endavant: “Ara formo part del Barça i és un nou capítol i un lloc per fer coses noves. No és moment per mirar enrere”.

Relacionat amb aquesta idea, Lewandowski també ha respost a la pregunta de quants anys es veu jugant al Barça. “Els testos que m’he fet diuen que tinc un cos més jove que la meva edat. No sé quants anys jugaré al màxim nivell, però segur que seran uns quants”, ha declarat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut