Aubameyang: “Tenim un equip competitiu”

Aubameyang: “Tenim un equip competitiu”

En una entrevista a ESPN FC, el davanter de Gabon ha enaltit els noms dels seus companys a la davantera barcelonista com Lewandowski o Dembélé

Pierre-Emerick Aubameyang ha repetit una vegada i una altra que el Barça té un "equip competitiu". En una entrevista ESPN FC, un canal de televisió dels Estats Units, ha repassat alguns dels noms propis de la davantera blaugrana i també ha analitzat el seu idil·li de cara a porteria quan juga contra el Reial Madrid. A Las Vegas tindrà una altra oportunitat per acréixer els seus magnífics números contra l'elenc blanc.

Amb l'ambició de millorar els números del passat amb Lewy

"Quan es va fer oficial el fitxatge de Lewandowski vaig estar content i feliç", ha exterioritzat l'atacant de Gabon. Auba ha recordat amb un somriure el seu passat prolífic amb Lewy al Borussia Dortmund, però també ha esbossat una rialla d'orella a orella visualitzant la dupla amb el polonès al FC Barcelona: "Ara tenim més experiència i, per tant, ho podem fer millor que en el passat. Estic segur que ambdós donarem el millor de nosaltres per millorar els números que vam tenir al Dortmund". Cal recordar que a la ciutat de la riba del Ruhr van coincidir una campanya, la 2013/14, i entre els dos van firmar 44 dianes. 

L'arribada del davanter polonès també augmentarà el nivell de l'equip barcelonista: "Estic molt content també perquè el Barça podrà competir per guanyar títols amb tots els grans davanters que té; també tenim molt bons migcampistes i defenses", ha dit Aubameyang. Un golejador nat que també ha valorat molt positivament l'acord amb Dembélé. "La seva qualitat és una autèntica bogeria i cada vegada que jugo amb ell al terreny de joc, gaudeixo". 

Gaudint al costat de Xavi

Un dels altres noms que ha radiografiat Auba ha estat el de Xavi Hernández. "Ha estat un dels millors jugadors del món, però com a entrenador també té una bona visió; vol que el Barça jugui amb la pilota controlada i sempre mirant endavant", ha explicat el jugador de la selecció gabonesa. "Tenim motivació suficient per lluitar i competir per tots els títols; estem fent un equip increïble", ha afegit. 

Un nou Clàssic a l'horitzó

Quan Aubameyang juga contra el Reial Madrid és sinònim de gol. Set dianes en set partits; les seves últimes dues celebracions davant el conjunt madrileny van ser a la Lliga al Santiago Bernabéu quan el Barça es va imposar per un clar 0-4. "Tinc alguna cosa especial quan jugo contra el Madrid i espero que continuï", ha confessat. Doncs bé, ara, a Las Vegas el davanter barcelonista té un altre Clàssic entre cella i cella: "Enfrontar-se al Reial Madrid sempre és emocionant i estàs extramotivat". 

 

Aubameyang també ha declarat que d'ençà que ha arribat al FC Barcelona "està gaudint molt". Ara, des dels Estats Units, afronta l'inici de la seva segona temporada com a blaugrana amb la il·lusió de formar part d'un equip competitiu que "lluitarà per tot". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut