Acord amb l'HNK Gorica per al traspàs de Moussa Wague

Acord amb l'HNK Gorica per al traspàs de Moussa Wague

El FC Barcelona es guarda un percentatge d'una futura venda del jugador

El FC Barcelona i l'HNK Gorica han arribat a un acord per al traspàs del jugador Moussa Wague. El FC Barcelona es guarda un percentatge d'una futura venda.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Moussa Wague pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Culer des de la temporada 2018/19

L’agost de 2018, Moussa Wague va arribar al FC Barcelona per reforçar el filial del conjunt barceloní. Ara bé, ja en la seva primera temporada com a blaugrana, el lateral senegalès va arribar a debutar amb el primer equip. Ho va fer el 13 d’abril de 2019, en un partit de Lliga contra l’Osca.

Les seves solvents actuacions tant al Barça Atlètic com al primer equip van fer que el Club apostes per ell com a membre de la primera plantilla de cara a la temporada 2019/20. No obstant això, en el primer tram de temporada no va disposar de gaires minuts i, al gener de l’any 2020, va marxar cedit al Niça francès. Al setembre d’aquell mateix any va tornar a marxar cedit, aquest cop al PAOK de Salònica, on va patir una greu lesió que el va mantenir allunyat dels terrenys de joc durant un llarg període de temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut