Inter de Miami - Barça: El primer examen estatunidenc

Inter de Miami - Barça: El primer examen estatunidenc

Els blaugranes estrenaran la seva gira pels Estats Units contra l’equip que presideix David Beckham

El FC Barcelona va arribar el passat diumenge a Miami (Florida), on ja han començat les sessions d'entrenament per a la posada a punt per a l'inici de la temporada oficial. Per tractar d'arribar en un punt òptim, i després de l’amistós a Olot (1-1), l'equip té programats fins a quatre partits amistosos en terreny estatunidenc. I el primer de tots el viurem el pròxim dia 20 de juliol, a les 2.00h (hora de Barcelona), des de l'estadi DRV PNK Stadium, contra l'Inter de Miami.

El partit contra els de Miami podria suposar el debut com a jugadors culers d'Andreas Christensen i Raphinha, ja que Franck Kessie ja va estrenar-se contra l'Olot.

Un enfrontament inèdit

L'Inter de Miami es va fundar al gener del 2018 i va debutar a la Major League Soccer (lliga nord-americana) l’any 2020. Per tant, resultat d'aquesta joventut de la institució, no s'hi troben precedents d'enfrontaments entre el Barça i l'equip de Florida. Així doncs, viurem un partit inèdit fins ara. A més, l'escenari on es disputarà aquest partit, l'estadi DRV PNK Stadium de Miami també és desconegut per a l'expedició culer. Serà la primera vegada que el Barça disputi un partit en aquest estadi amb 18.000 localitats de capacitat. Fa dies que no queda cap entrada a la venda.

Tot i la joventut del Club, l'Inter de Miami involucra diversos noms importants al món del futbol. L'exjugador del Manchester United, el Reial Madrid o l'AC Milan, David Beckham, és un dels propietaris i principals impulsors d'aquest club; l'exinternacional anglès Phil Neville n'és l'entrenador; i el davanter argentí Gonzalo Higuaín és un dels futbolistes més reconeguts d'una plantilla que compta amb altres noms rellevants com els de Kieran Gibbs, DeAndre Yedlin o Leonardo Campana, entre d'altres.

L'equip de Florida, que es troba en plena disputa de la lliga domèstica. És actualment el 10è classificat de la conferència est de la MLS i es troba a només dos punts de les posicions d'accés al play-off de la competició. Campana és, ara mateix, el màxim golejador de l'equip de Miami, amb 8 dianes.

Aquest partit es podrà viure íntegrament i en directe a través de Barça TV+ en territori espanyol, en català i castellà. A la resta del món estarà disponible 12 hores després, en aquest cas també en anglès. Així, aquest Inter Miami - Barça es podrà seguir al Match Center del web del Club i als perfils oficials a les diferents xarxes socials.

D’aquesta manera arrencarà el primer amistós de la gira pels Estats Units. Després de l'enfrontament contra l'Inter de Miami, els blaugranes es veuran les cares amb el Reial Madrid a Las Vegas; contra la Juventus a Dallas; i, finalment, al New York Red Bull a Nova York, abans de disputar al Camp Nou el Trofeu Joan Gamper contra el Pumas de Mèxic. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut