Raphinha serà presentat aquest migdia

Raphinha serà presentat aquest migdia

L'acte començarà a partir de les 13.30 hores i es podrà seguir en directe a través de Barça TV+

Us informem que aquest divendres 15 de juliol, a partir de les 14.00 hores, tindrà lloc la presentació de Raphael Dias Belloli, Raphinha, com a nou jugador blaugrana, amb aquesta agenda prevista:

- 13:30 hores. Signatura privada del contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

- 14:00 hores. Signatura pública al terreny de joc del camp Tito Vilanova. A continuació, sessió fotogràfica del jugador vestit amb la primera equipació de la temporada 22-23

- 14:45 hores. Roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'acte es podrà seguir en directe a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món i també als canals digitals oficials del FC Barcelona. El Club produirà i oferirà via streaming un senyal internacional audiovisual i distribuirà també fotografies de la jornada. Les acreditacions seran limitades i per això només s’acreditarà a una persona per mitjà.

Cal recordar que aquest dimecres el FC Barcelona i el Leeds United Football Club van arribar a un principi d'acord per al traspàs de Raphinha. El mateix dia, el brasiler va arribar a Barcelona, on va comentar que "és un honor ser aquí".

Ara, doncs, l'extrem de Porto Alegre serà presentat oficialment ja aquest divendres. Nascut el 14 de desembre de 1996, Raphinha és un desequilibri constant per la banda dreta. Molt talentós amb la pilota als peus, busca superar al seu defensor a través del regat. Per fer-ho, en ser un extrem dret esquerrà, sempre intenta encarar-se cap a la porteria rival per intentar acabar la jugada amb una precisa centrada cap a un company o amb una rematada a porteria. Precisament així és com han arribat gran part dels seus gols i les seves assistències.

També és un veritable especialista des de la pilota aturada. La seva precisió amb la cama esquerra el converteixen en un jugador molt perillós tant en faltes des de la frontal de l’àrea com en centrades des del córner.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut