Olot - Barça: El primer test de l’estiu

Olot - Barça: El primer test de l’estiu

Els homes de Xavi arrencaran la pretemporada amb un duel que es podrà seguir en directe a Barça TV+

El FC Barcelona estrenarà el curs 2022/23 aquest dimecres en un partit que enfrontarà als de Xavi Hernández amb la Unió Esportiva Olot a la capital de la Garrotxa. Així, els culers donaran el tret de sortida d'una nova temporada que s'inicia amb forces renovades i noves il·lusions per tractar, una vegada més, de conquerir tots els títols possibles.

Després d’arrencar la pretemporada el passat 4 de juliol, Xavi ha convocat a 21 jugadors. Són Ter Stegen, Dest, Mika Mármol, Kessie, Pjanic, Collado, Pedri, Ansu Fati, Ez Abde, Fabio Blanco, Iñaki Peña, Nico, Chadi, Pablo Torre, Aubameyang, Balde, Casadó, Àlex Valle, I. Akhomach, Aranda i Arnau Casas.

L’Olot, un rival recent ascendit

El primer rival dels culers en aquest primer test de pretemporada serà la UE Olot. L'equip garrotxí competirà la pròxima temporada a la Segona RFEF després d'aconseguir l'ascens de categoria el curs passat. La plantilla olotina, dirigida per Manix Mandiola, compta amb noms reconeguts al futbol professional com els del migcampista Eloi Amagat o l'atacant Jordi Xumetra. 

La temporada passada el club gironí va iniciar els actes del centenari de la seva fundació el 1921, que es van ajornar un any per la pandèmia. En aquest Olot - Barça, que significarà el punt i final d'aquests actes, l'equip de la Garrotxa lluirà l'equipació especial del centenari, que és de color blau i vermell, els colors originaris de l'entitat. Això provocarà que els blaugranes s’estrenin de daurat aquesta nova temporada.

Aquest partit, que es disputarà a les 19.00h (hora de Barcelona) es podrà seguir íntegrament i des de qualsevol lloc del món de manera forma gratuïta (sota registre) a través de Barça TV+. A més, també es podrà seguir al Match Center del web del Club i als perfils oficials a les diferents xarxes socials. 

Després del primer test a Olot, els blaugranes posaran rumb als Estats Units per dur a terme la gira americana, on s’enfrontarà a Inter de Miami, Reial Madrid, Juventus de Torí i New York Red Bulls. El primer d’aquests duels es disputarà a la ciutat de Miami el pròxim 19 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut