Kessie i Christensen visiten el Museu i la Barça Store del Spotify Camp Nou

Kessie i Christensen visiten el Museu i la Barça Store del Spotify Camp Nou

Els nous jugadors blaugranes han fet un recorregut per les instal•lacions del Club per conèixer la història del FC Barcelona

Frank Kessie i Andreas Christensen han estat uns convidats de luxe a les instal·lacions del FC Barcelona. I és que els dos nous fitxatges del FC Barcelona han fet un tour pel Museu del FC Barcelona i la Barça Store del Spotify Camp Nou i han pogut viure, en primera persona, l’experiència Barça.


El primer pas per a Kessie i Christensen ha estat gaudir de l’ambient i de la història blaugrana. Perquè han fet un recorregut pel Museu del FC Barcelona, on els dos jugadors han observat tots els títols que el Club ha aconseguit, i han acabat la seva visita amb vistes panoràmiques del Spotify Camp Nou, la seva nova llar. 

Posteriorment, s’han desplaçat fins a la Botiga del Camp Nou. Allà, tant Kessie com Christensen han pogut estampar les samarretes del primer equip amb el seu nom. A més, els dos jugadors han gaudit i observat la botiga i el seu interior. Com a record de la jornada, tant el francès com el danès s’han emportat cap a casa equipacions de nadó per als seus fills. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut