El Barça-Manchester City finalment es jugarà a les 21.30 hores

El Barça-Manchester City finalment es jugarà a les 21.30 hores

El partit en favor de la lluita contra l’ELA, impulsat per Juan Carlos Unzué i que es jugarà el 24 d'agost a l'Spotify Camp Nou, començarà mitja hora més tard del previst inicialment per petició de la UEFA

El partit que disputaran el Barça i el Manchester City el proper dia 24 d’agost a l'Spotify Camp Nou ha patit un canvi d'hora. Per petició de la UEFA el matx finalment s'iniciarà a partir de les 21.30 hores, enlloc de les 21 hores que s'havia fixat inicialment. 

Aquest matx amistós és molt més que un partit. És un tribut a la solidaritat, a la causa de l’exporter i tècnic Juan Carlos Unzué, que fa poc més de dos anys va ser diagnosticat amb ELA (esclerosi lateral amiotròfica), una malaltia neurodegenerativa que actualment no té cura.

Les entrades ja es poden adquirir al web del Club a uns preus que oscil·len entre els 19 i els 99 euros per les localitats regulars i VIP, respectivament. Al mateix web també es poden fer donacions a la Fundación Luzón a través d’una Fila 0.

A banda de l'espectacle futbolístic per damunt de tot hi ha l’esperit d’ajudar a Juan Carlos Unzué en la causa que ara dona sentit a la seva vida, la d’aprofitar el seu altaveu per visibilitzar i donar a conèixer l’ELA i la situació dels seus companys malalts. El partit és fruit del compromís que van tenir el president Joan Laporta i el tècnic Pep Guardiola per col·laborar en aquesta causa.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut