Lenglet, cedit al Tottenham

Lenglet, cedit al Tottenham

El club anglès i el FC Barcelona arriben a un acord per a la cessió del francès fins al 30 de juny de 2023

El FC Barcelona i el Tottenham Hotspur Football Club han arribat a un acord per a la cessió del jugador Clément Lenglet fins al 30 de juny de 2023. No existeix opció de compra.

Quatre temporades de blaugrana

El francès va arribar al Club la temporada 2018/19. Peça destacada de la defensa barcelonista durant les seves quatre campanyes, ha disputat 160 partits amb el Barça repartits de la següent manera: 105 a la Lliga, 33 a la Champions League, 17 a la Copa del Rei, tres a la Supercopa d'Espanya i dos a l’Europa League.

En aquest temps de culer, les estadístiques defensives i les ofensives han estat notables. Ha estat titular en 132 enfrontaments i, a més, mentre ell era al camp, el Barça ha aconseguit mantenir la porteria a zero en 48 ocasions. Tot i ser un defensa central, el futbolista de Beauvais ha anotat un total de set gols amb el Barça.

A més, en la seva vitrina barcelonista es troben tres títols. En la seva primera campanya, el central francès es va convertir en una peça fonamental de l'equip dirigit per Ernesto Valverde que va guanyar el doblet de Lliga i Copa del Rei. Dos anys més tard, a la temporada 2020/21, va sumar un nou trofeu coper al seu palmarès.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut