Memphis, de rècord en rècord

Memphis, de rècord en rècord

El davanter blaugrana va igualar aquest dimarts a Huntelaar com a segon màxim golejador de la història de la selecció Orange

 Memphis no s'atura i segueix trencant rècords amb la seva selecció, en la que ja és un dels millors davanters de la història. Si bé a principis d'aquest mes superava a una altra llegenda blaugrana com ho és Patrick Kluivert per entrar al top-3 de màxims anotadors de la història del combinat neerlandès, anotant dos gols contra Bèlgica, aquest dimarts va igualar el registre de Klaas-Jan Huntelaar com a segon màxim golejador de la història de la seva selecció.

3200x2000-Memphis-TOP-42

Fins a 42 dianes ha anotat l'atacant holandès vestint la samarreta de la selecció Orange, només l'exfutbolista d'Arsenal i Manchester United entre d'altres, Robin van Persie, ha celebrat més gols que el blaugrana defensant els colors de la selecció de Països Baixos. 

Ara, la xifra de l'ariet de Rotterdam, 50 gols, és el pròxim objectiu del blaugrana, que es troba a només vuit dianes de convertir-se en el davanter més prolífic de la història del seu país.

Superant a llegendes del futbol

Els 42 gols de Memphis, el situen per sobre de noms il·lustres en la història del país de les tulipes com Patrick Kluivert (40), Dennis Bergkamp (37), Arjen Robben (37), Ruud van Nistelrooy (35), Faas Wilkes (35) o Johan Cruyff (30).

Per a assolir aquestes xifres, Memphis només ha necessitat defensar la samarreta de la taronja mecànica en 79 partits, el que també el situa com un dels futbolistes neerlandesos amb millor mitjana de gols per partit (0,53). Memphis anota un gol amb el combinat neerlandès cada 143 minuts de futbol de seleccions que disputa. A més, ho ha fet marcant també en tots els grans torneigs que ha disputat com la Copa del Món el 2014 i l'Eurocopa el passat estiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut