La gira dels Estats Units 2022, al detall

La gira dels Estats Units 2022, al detall

Repassem els quatre partits que disputarà el conjunt barcelonista a terres nord-americanes

Confirmats els quatre partits que disputarà el FC Barcelona a terres nord-americanes. Els culers s'enfrontaran a l'Inter Miami, el Reial Madrid, la Juventus i els NY Red Bulls en una gira als Estats Units que tindrà lloc el proper mes de juliol. Cal recordar que la darrera visita de l’equip blaugrana va ser fa tres anys, a  l'estiu del 2019, quan el conjunt dirigit per Ernesto Valverde va disputar dos amistosos davant el Nàpols a Miami (Florida) i Ann Arbor (Michigan). Ara, el Barça torna a Amèrica i repassem com serà aquesta gira:

Primera parada, Miami

Els culers debutaran el 19 de juliol a Miami, on s'enfrontaran a l'Inter Miami la matinada de dimarts a dimecres (1.30 hores a Barcelona, 20 de juliol). L'hora local serà les 19.30 hores i es jugarà al DRV PNK Stadium. Un Club on l'exjugador David Beckham està integrat dins del grup propietari del Club, i el també exjugador Phil Neville és l’entrenador. A més, compta amb jugadors com Gonzalo Higuaín i Kieran Gibbs.

3200x2000-GIRA_MIX-2-

Un nou Clàssic als Estats Units

El següent enfrontament serà el Clàssic davant el Reial Madrid: culers i madridistes es veuran les cares a Las Vegas el 23 de juliol (hora sense confirmar). El matx tindrà lloc a l’Allegiant Stadium, i serà el segon enfrontament entre Barça i Reial Madrid als Estats Units. El primer Clásico es va disputar el 30 de juliol del 2017, a Miami en un Hard Rock Stadium, i va finalitzar amb victòria blaugrana per 3-2 amb gols de Messi, Rakitic i Piqué.

La Juventus, el tercer rival

Posteriorment, tres dies després, el 26 de juliol els barcelonistes s'enfrontaran a la Juventus a Dallas (hora sense confirmar). Els culers es veuran les cares amb el conjunt de Massimiliano Allegri al Cotton Bowl Stadium de Dallas. Aquest partit serà el cinquè enfrontament entre blaugranes i torinesos als Estats Units, sent el més recent el del 2017, a l’estadi MetLife de New Jersey, amb victòria dels blaugranes per 2-1 amb doblet de Neymar Jr.

Aquests partits davant el Reial Madrid i la Juventus formen part del Soccer Champions Tour, organitzat per l’empresa d’esports i entreteniment AEG, en què també hi participen els equips mexicans del Club América i el Club Deportivo Guadalajara.

Nova York per tancar el tour

Finalment, la gira tancarà a Nova York, on els homes de Xavi Hernández jugaran el darrer partit a terres nord-americanes davant els NY Red Bulls el 30 de juliol. El matx tindrà lloc 1.00 hores, hora de Barcelona, la matinada del dissabte al diumenge, a les 19 hores a Nova York.  El partit es jugarà al Red Bull Arena de Harrison, a Nova Jersey, amb capacitat per a 25.000 espectadors. Aquesta serà la tercera trobada entre els novaiorquesos i els culers, després de les gires del 2006 i el 2008, amb Xavi participant com a jugador a totes dues.

Així doncs, el Barça torna als Estats Units, la qual és una destinació habitual per al primer equip del Barça en la darrera dècada. A banda de la darrera visita del 2019, l'equip també hi va viatjar el 2011, el 2015, el 2017, i el 2018, any en què va realitzar una gira conjunta amb el Barça Femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut