Un nou repte per a Memphis

Un nou repte per a Memphis

El davanter neerlandès del FC Barcelona es troba a només un gol de ser el segon màxim golejador de la història dels Països Baixos

Memphis vol seguir sumant amb els Països Baixos. Si fa uns dies va fer un doblet contra Bèlgica i va entrar en el top-3 de màxims golejadors històrics de la selecció neerlandesa, aquest dimecres contra la mundialista Gal·les –el diumenge passat es va classificar després de derrotar Ucraïna- vol mantenir la ratxa.

Perquè, si ho fa, igualarà Klaas-Jan Huntelaar en la segona posició de la taula, ja que Memphis suma 41 gols i Huntelaar en va fer 42.

mini_3200x2000-Memphis-TOP-41

Actualment, Memphis ja ha deixat enrere autèntiques llegendes neerlandeses i del món del futbol com Kluivert (40), Cruyff (33), Van Nistelrooy (35) o Bergkamp (37).

Un cop superi Huntelaar, l’objectiu de convertir-se en el màxim realitzador de tots els temps de la selecció dels Països Baixos no quedarà gaire lluny. I és que, actualment, la llista la lideren els 50 gols de Robin van Persie. Així doncs, el repte és ben viu. 

Segona jornada de la Nations League

A partir de les 20.45 hores, a Cardiff, Gal·les i els Països Baixos jugaran la segona jornada de la Nations League, en un partit corresponent al grup 4 de la Lliga A. En cas de triomf, la selecció neerladesa dirigida per l’exblaugrana Louis Van Gaal i els blaugrana Memphis Depay i Frenkie de Jong sumaran sis punts de sis possibles i mantindran el liderat del grup. Actualment el comparteixen amb Polònia, que va guanyar Gal·les en la primera jornada i ara juga contra Bèlgica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut