Quin és el millor gol de la temporada?
Ofert per

Quin és el millor gol de la temporada?

Escull quina de les dianes guanyadores del Goal of the Month és la millor i es converteix en el gol de la temporada. Estàs a punt?

Una vegada finalitzada la temporada toca escollir el millor gol. Una tasca complicada, però els usuaris podran escollir entre els gols guanyadors del Goal of the Month. Un total de nou dianes entre les quals es definirà quin és el millor gol de la temporada 2021/22.

Cal recordar que les dianes vencedores del Goal of the Month i que van escollir els usuaris són les següents: Riqui Puig contra el Juventus, Memphis contra l'Athletic Club i l'Alabès respectivament, Ansu Fati davant el Llevant, Gavi davant l'Elx, Ferran Torres contra l'Athletic Club, Jordi Alba davant l'Atlètic de Madrid i Pedri contra el Galatasaray i el Sevilla respectivament.

Nou dianes i set jugadors que opten a ser escollits com l'autor de la millor de la temporada 2021/22. Els usuaris tenen temps per votar fins al dilluns 13 de juny, a la nit. Al dia següent es donarà a conèixer quina és la millor acció d'aquest curs finalitzada en gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut