Memphis, tercer màxim golejador dels Països Baixos

Memphis, tercer màxim golejador dels Països Baixos

El davanter blaugrana suma 41 dianes amb el combinat neerlandès i supera Kluivert en el top-3 de màxims realitzadors de la història

Memphis Depay segueix sent un dels líders de la selecció dels Països Baixos. Aquest divendres va ser clau en el triomf contra Bèlgica a la Nations League, amb un doblet en el triomf per 1-4. Dues dianes que permeten al davanter del Barça entrar al top-3 de màxims golejadors de la història de la selecció neerlandesa, amb 41 gols, després de superar els 40 de l'exblaugrana Patrick Kluivert.

FUWwyT-WAAk99iX

De moment, Memphis ja ha deixat enrere autèntiques llegendes neerlandeses i del món del futbol com Cruyff (33), Van Nistelrooy (35) o Bergkamp (37), a banda de Kluivert. 

mini_3200x2000-Memphis-TOP-41

Ara, el proper repte de Memphis serà assolir la segona posició. Ho té a tocar, concretament a només un gol, ja que Klaas-Jan Huntelaar suma 42 gols amb la selecció neerlandesa. Després serà el torn d'anar a buscar Robin van Persie (50), el màxim realitzador de la història dels Països Baixos. Només 9 gols separen Memphis d'aquest èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut