El FC Barcelona iniciarà la pretemporada el 4 juliol

El FC Barcelona iniciarà la pretemporada el 4 juliol

L’equip blaugrana farà les habituals proves mèdiques al matí i a la tarda realitzarà el primer entrenament

El calendari blaugrana per a la pretemporada 2022/23 agafa forma. El FC Barcelona tornarà a l'activitat futbolística el 4 de juliol. Aquest inici viurà dos capítols a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Al matí, els futbolistes de Xavi duran a terme les habituals proves mèdiques i, a la tarda, la primera sessió d'entrenament.

D'aquesta manera, després de conèixer que el Barça tornarà als Estats Units, s'ha definit una nova data per a la temporada vinent que començarà d'aquí poc menys d'un mes. De moment, però, els aficionats culers hauran de passar aquest temps sense futbol del primer equip. Actualment, alguns dels blaugranes estan repartits amb les seves respectives seleccions per disputar compromisos internacionals; destaquen els europeus que estan immersos en l'inici d'una nova edició de la UEFA Nations League. 

Dos amistosos als Estats Units

Dies més tard, l'elenc barcelonista es desplaçarà cap a territori nord-americà per jugar contra l'Inter Miami CF, el 19 de juliol a Miami, i els New York Red Bulls, el 30 de juliol a Nova York. Cal destacar que la darrera visita del Barça als Estats Units va ser fa tres anys, a l'estiu del 2019. Ara bé, sens dubte, en la darrera dècada ha estat una destinació habitual en les pretemporades del primer equip. A més, de la visita del 2019, també hi va viatjar el 2011, el 2015, el 2017, i el 2018, quan va realitzar una gira conjunta amb el Barça Femení. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut