Ansu Fati:

Ansu Fati: "La meva família ha estat fonamental per a mi"

El crac blaugrana repassa els darrers mesos en una entrevista per a la RFEF i assegura que "seria un somni disputar el Mundial"

Ansu Fati ha repassat els darrers mesos de la temporada i de la superació de la lesió en una entrevista a la RFEF. El crac blaugrana s'ha mostrat "molt feliç de tornar a estar a la selecció i molt agraït a Luis Enrique per la oportunitat". A més, Ansu Fati ha volgut agrair a la seva família tot el suport al llarg d'aquests mesos en què estava lesionat: "La meva família són les persones que més han patit en aquest procés, han estat fonamentals per a mi". 

El 10 culer afirma que "el camí ha estat dur, però sempre amb la mentalitat de superar-ho". "La vida va de superació i per mala sort a mi m'ha tocat de molt jove, però és quelcom que m'ajudarà a créixer i madurar", afegeix el davanter blaugrana. També reconeix que "està treballant i canviant hàbits", un fet que considera que "anirà molt bé". 

Ansu Fati recorda la seva absència a l'Eurocopa però destaca el gran nivell de la selecció espanyola: "M'hagués agradat poder ser-hi, però vam donar molt bona imatge i per mala sort no vam poder aconseguir la victòria final". Preguntat pel Mundial, Ansu és clar: "Seria un somni jugar-lo, jo seguiré treballant i la decisió final és de l'entrenador". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut