Pedri s'apunta el millor gol de la Lliga 2021/22

Pedri s'apunta el millor gol de la Lliga 2021/22

La diana del jove talent contra el Sevilla al Camp Nou que va meravellar a propis i estranys ha quedat en la primera posició

"Sempre que veig una cama al davant, retallo i xuto. Des que he xutat, sabia que aniria cap a dins". Aquesta va ser l'explicació de Pedri quan va signar una obra d'art anotadora en el Barça 1 - Sevilla 0. El Camp Nou va quedar bocabadat, una vegada més, amb la màgia del jove canari. 

 

Res podia trencar el 0-0 al Camp Nou fins que va Pedri es va treure el barret al minut 72 per dibuixar un gran truc de màgia. A la frontal de l'àrea va enlluernar amb la seva vareta per fer esclatar un Estadi absolutament rendit al canari. Dembélé li va entregar la pilota al Golden Boy que, després de deixar a terra a dos rivals, va creuar la pilota per batre Bono. 

Un gol meravellós que no era el primer que firmava. Com el mateix talentós futbolista de Tegueste va explicar a la conclusió del matx contra el conjunt hispalense: "Ha sigut semblant al gol que vaig marcar a Turquia". En la repetició també es troba l'excel·lent i Pedri el va ratllar en aquella jornada lliguera contra el Sevilla

Jordi Alba, en la quarta posició 

Si el 16 s'ha apuntat la plaça d'or en aquest rànquing que ha publicat la Lliga, Jordi Alba, la quarta. Gràcies a una volea teledirigida a l'esquadra contra l'Atlètic de Madrid, el lateral de l'Hospitalet també va meravellar al Camp Nou en la victòria blaugrana contra el conjunt de Simeone. Dues obres d'art de futbolistes culers que han tornat a sortir a la palestra gràcies al top10 que ha publicat la Lliga al seu canal oficial de Youtube.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut