Doble debut d’Arnau Tenas i Antonio Aranda

El porter i el migcampista han disputat els seus primers minuts amb el primer equip en l’amistós que ha tingut lloc a Sydney

Tot i tractar-se d’un partit amistós sense res en joc, Arnau Tenas i Antonio Aranda no oblidaran el duel disputat aquest dimecres a Sydney. El porter i el migcampista del Barça B han dut a terme el seu debut amb el primer equip en el partit guanyat pel FC Barcelona per 2-3 contra l’A-League All Stars.

Arnau Tenas: 45 minuts i una intervenció clau

El porter, que d’aquí pocs dies complirà 21 anys, ha substituït Marc Ter Stegen a la mitja part i ha viscut una segona meitat intensa. En els seus primers minuts sobre la gespa ha vist com el combinat australià capgirava el resultat amb dues ràpides transicions.

Arnau Tenas, que ha disputat 18 partits amb el B aquest curs, sí ha pogut intervenir de manera decisiva ja amb 2-3 en el marcador, evitant el gol de l’empat i que el partit arribés a la tanda de penals.

2022-05-24 S. LIGA-BARCELONA 46

Antonio Aranda: 28 minuts i una assistència

L’altre debutant ha estat Antonio Aranda, que ha ocupat el lloc d’Álvaro Sanz, en el minut 66 de partit. El migcampista ha deixat diversos detalls de qualitat durant l’estona que ha estat al camp però la seva millor acció és la que ha acabat en el 2-3 d’Ansu Fati. Dos retalls a la frontal de l’àrea han acabat amb una assistència cap a Fati, que no ha perdonat davant del porter. D’aquesta manera, debut amb assistència per a Aranda, que ha disputat 27 partits aquest curs amb el Barça B, 19 d’ells com a titular.