PRÈVIA: A-League All Stars - FC Barcelona

PRÈVIA: A-League All Stars - FC Barcelona

(12.05 hores, Barça TV+) En el primer partit de la història barcelonista al sisè país més gran del món, els culers tancaran la temporada 2021/22

Una jornada especial a Austràlia. Sydney serà l'escenari de l'últim partit barcelonista del curs 2021/22. Aquest dimecres 25 de maig (12.05 hores i en directe per Barça TV+) el Barça s'enfronta als A-League All Stars. Un amistós que s'erigeix en el primer matx de la història blaugrana en terres australianes. 

L'Accor Stadium, amb capacitat per a 80.000 persones, serà el camp on els de Xavi Hernández intentaran tancar la temporada amb una victòria. Sens dubte, seria la millor manera de concloure l'any després de la desfeta al Camp Nou contra el Vila-real en el darrer partit lliguer. 

Aquesta jornada també guarda més al·licients. Perquè escriurà un nou capítol futbolístic en les pàgines barcelonistes. És el primer vincle futbolístic entre el Club i el sisè país més gran del món, ja que a més de no haver jugat mai a Austràlia, tampoc ha disputat mai un partit contra un elenc australià. Per tant, és un duel inèdit que no et pots perdre; el podràs veure en directe sota subscripció per Barça TV+.

Per aquest amistós, Xavi Hernández, que va guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Sydney 2000, ha convocat els següents barcelonistes: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, L. de Jong, Jordi Alba, F. de Jong, Umtiti, Aubameyang, Gavi, Balde, Álvaro Sanz, Arnau Tenas, Mika Mármol, Jandro i Aranda.

El rival

Davant hi haurà a una selecció dels millors jugadors de la Lliga de futbol australiana, els A-Leagues All Stars. Un conjunt dirigit per un futbolista destacat de la història del Manchester United, Dwight Eversley Yorke. Aquest exdavanter formava part dels Red devils que van alçar la Champions 1998/99 al Camp Nou; aquell dia l'Estadi va viure una remuntada èpica del ManUtd amb Yorke sobre el verd durant els 90 minuts. A més, aquest exdavanter va marcar dos gols al Barça en un partit de la fase de grups d'aquella mateixa competició de les estrelles. 

Si mirem els jugadors que componen el rival culer són: Filip Kurto, Andrew Redmayne, Adama Traore, Jason Davidson, Rhyan Grant, Adrian Mariappa, Roderick Miranda, Scott Neville, Kye Rowles, Daniel Penha, Anthony Caceres, Milos Ninkovic, Jack Rodwell, Jake Brimmer, Isaias Sanchez, Jay O’Shea, Reno Piscopo, Callum Timmins, Beka Mikeltadze, Craig Goodwin, Jason Cummings, Garang Kuol i Nestroy Irankunda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut