Xavi:

Xavi: "Intentarem donar la nostra millor versió i que la gent gaudeixi"

Les declaracions del tècnic blaugrana, de Ter Stegen i de Dani Alves, en la prèvia del partit a Sydney

Aquest dimarts ha tingut lloc l'acte de presentació del partit, on han parlat el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, juntament amb els jugadors culers, Marc ter Stegen i Dani Alves. A més, també ha comparegut l'exjugador del Manchester United, Dwight Yorke, que és el tècnic de l'A-League All Stars, i dos jugadors del combinat australià: Jack Rodwell i Jason Davidson.

A continuació, repassem les declaracions dels protagonistes: 

Xavi Hernández

"És una fita història, és el primer cop que el Barça està aquí a Austràlia. És un privilegi i un honor. Sydney és una gran ciutat, tinc bons records de quan vaig guanyar una medalla de plata aquí a Sydney, als Jocs Olímpics".

"Demà intentarem donar la nostra millor versió i que la gent gaudeixi del partit".

Ter Stegen

“És una experiència única. Gairebé tots estem aquí per primera vegada, i volem jugar aquest partit per guanyar-lo.  Visitar aquest país és especial per a tots”.

Dani Alves

“És diferent per a tots, visitar un lloc per primera vegada sempre és especial. Un país amb història, estem molt contents de ser aquí representant la institució".

"Intentarem que la gent que vingui a veure'ns s'ho passi bé, que és del que es tracta el partit. És un amistós on tant de bo es pugui veure un dia bonic per als espectadors que ens vinguin a veure".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut