Araujo i Pedri, a l'equip ideal de la Lliga

Araujo i Pedri, a l'equip ideal de la Lliga

Els dos jugadors culers formen part d'una selecció de jugadors premiats per la seva actuació al campionat lliguer 2021/22

Els jugadors del primer equip blaugrana, Ronald Araujo i Pedri González, han estat seleccionats dins de l'equip idea de la Lliga 2021/22. Aquest dijous a la tarda, la Lliga ha realitzat un acte per anunciar 'L'equip de la temporada de la Lliga' format per un total de 15 jugadors.

A falta de disputar-se el darrer partit de Lliga contra el Vila-real, Araujo ha participat en un total de 29 jornades de Lliga, en les quals s'ha erigit com un puntal de la defensa blaugrana, mostrant una gran solidesa i autoritat. A més, ha anotat un total de quatre gols, unes xifres molt destacables per a un defensa.

Pel que fa a Pedri, malgrat les lesions, el migcampista canari ha estat a un nivell superlatiu quan ha pogut jugar. En total, ha participat en 12 jornades, marcant tres gols (alguns d'ells de gran importància, com el golàs contra el Sevilla per apropar l'equip a la segona posició) i demostrant una gran qualitat al mig del camp blaugrana.

A part dels dos joves barcelonistes, la resta de futbolistes que han estat seleccionats són Courtois, Koundé, Militao, Alaba, Acuña, Canales, Modric, Fekir, Muniain, Joao Félix, Vinicius, Raúl de Tomás y Benzema.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut