Homenatge a Johan Cruyff

Homenatge a Johan Cruyff

Sota el nom, “Torna el Dream Team: Gallina de Piel”, l’acte ha commemorat la consecució de la Copa d’Europa el 1992 i ha comptat amb la presència de llegendes culers i el president del FC Barcelona, Joan Laporta

Jornada especial i emotiva. Aquest dilluns, 16 de maig s'ha homenatjat Johan Cruyff, una de les grans llegendes de la història del FC Barcelona i del futbol mundial com a jugador i entrenador. 

L’associació Amics de Johan ha organitzat aquest 2022 el quart acte d’homenatge a Johan Cruyff, que porta per títol Torna el Dream Team: Gallina de Piel. L’acte, que enguany ha commemorat el 30è aniversari de la consecució de la primera Copa d’Europa aconseguida a Wembley el 20 de maig de 1992, ha comptat amb la presència de molts dels protagonistes d’aquella final. Hristo Stoítxkov, Guardiola, Koeman, AlexankoTxapi Ferrer, Julio Salinas, Juan Carlos, Bakero o Zubizarreta -alguns telemàticament- han rememorat aquella màgica victòria contra la Sampdoria.

Aquests jugadors que van alçar la primera Copa d'Europa del Barça amb Johan també han tingut paraules d'agraïment cap al tècnic holandès. "Vaig gaudir molt i vaig aprendre molt amb ell", ha explicat Jose Mari Bakero. L'exblaugrana també ha coincidit amb Koeman, Hristo i Alexanko en dir que Cruyff "va ser un entrenador exigent, que amb treball i estima va crear un gran equip". 

Presentada a l’esplanada de tribuna del Camp Nou i continuada a l’Auditori Mediapro, aquesta trobada que ha enaltit, de nou, el llegat d'un dels mites més inspiradors del barcelonisme també ha tingut representació del FC Barcelona. El president Joan Laporta; el vicepresident primer de l'Àrea Esportiva, Rafael Yuste; la vicepresidenta de l'Àrea Institucional, Elena Fort; el vicepresident de l'Àrea Màrqueting, Juli Guiu; el tresorer, Ferran Olivé; i, els membres de la Junta Directiva Josep Maria Albert, Xavier Barbany, Miquel Camps, Jordi Llauradó, Josep Ignasi Macià, Aureli Mas i Xavier Puig. A més, també ha estat present l'entrenador del primer equip, Xavi Hernández

Un acte de records i homenatge que ha conclòs amb les paraules de Jordi Cruyff, el fill de Johan Cruyff: "Gràcies per l'organització ha estat preciós. Moltes gràcies".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut